Webinář začne již za:

POZVÁNKA NA WEBINÁŘ & ONLINE WORKSHOP

BURZA JAKO ŽIVOTNÍ STYL

aneb

Když zjistíš svá PROČ, objeví se Ti cesta k tomu, JAK na to!

Zde je pro vás registrace zdarma:

Začínáme již za 


Ve čtvrtek 2. prosince večer probereme téma

BURZA JAKO ŽIVOTNÍ STYL

S hosty proberu mimo jiné otázky

  • MOTIVACE & PROČ
  • JAK NA TO?
  • BURZA JAKO ŽIVOTNÍ STYL
  • ŽIVOT NA BURZE LEHCE MIMO SYSTÉM

Naučte se vidět budoucnost dříve než ostatní a vydělávejte na tom!

Zjišťuji, že hodně lidí, když začínají studovat příležitost, kterou je online obchodování a podnikání na burze, že se více zajímají o rychlé a snadné peníze a často ignorují doporučené postupy. Studují metody JAK a vlítnou do akce s ambicí udělat pokus, nebo rovnou vydělat peníze jednoduše. Vědomě poruší pravidla a překročí červenou linii rozumného jednání a udělají si z burzy kasino nebo horskou dráhu. Občas to nedopadne...

Potom máme mezi sebou hodně šikovných lidí, kteří si tento přístup vyzkoušeli, včas přibrzdili a dnes jsou na vzestupné trajektorii. Nejlepší mezi námi jsou ti, kdo vědí svoje PROČ a dělají vše tak, jak se to dělat má.

Ano, můžete omlouvat svoje neúspěchy na burze jakkoliv, ale jisté je jedno. Každý si za ně můžeme sami, protože naši mysl přemohou ambice, výzva a příležitost a potom se dostáváme na horskou dráhu emocí, jakou jsou strach a chamtivost.

Nebo se můžeme pochlubit úspěchy a stabilním výkonem, ale neděláme to, protože to považujeme za normální. Takto to přece chceme. Ano, vše je o tom, co opravdu chceme. Jakou máme motivaci a jak si umíme odpovědět na otázky, PROČ se o tuto příležitost zajímáme!

Existují důvody, proč již nesmíte tuto příležitost odkládat, proberu je s Vámi spolu se svým týmem a hosty v přímém přenosu. Registrujte se zdarma na webinář & online workshop, který proběhne ve čtvrtek 2. prosince od 20:00 večer!

POZOR! Aktuálně neplánuji záznam. Pro účastníky webináře budu mít nejen skvělou nabídku, ale také 8 extra bonusů, které získáte pouze v této akci. Více prozradím ve čtvrtek večer! Zde je Vaše registrace zdarma:

Na vysílací stránce na Vás už teď čeká pár anketních otázek. Účast v anketě Vám otevře cestu k bonusům!

⬇︎⬇︎⬇︎


Na webináři navíc dostanete šanci získat mou novou knihu s osobním věnováním. Zjistěte si, co pro to můžete udělat a PROČ!