• 2
    Extra VIP Packet ✭✭✭✭✭

Welcome Call  + individuální vzdělávací servis s vazbou na individuální investiční cíle a plány!

VIP Packet je vhodný pro kvalifikované a rizikové investory, kteří disponují rizikovým kapitálem a hledají efektivní řešení pro jeho další zhodnocování. Cílem Welcome Callu je je šetřit čas (a peníze) a jít rovnou na věc bez zbytečných experimentů prověřenou cestou!

Nečekejte, až na Vás dojde řada

a začněte na burze dříve a výhodněji, než ostatní!

Tento VIP servis a packet si kupuje 34 % lidí!

Ti další si jej koupí později za více peněz, protože zjistí, že by se jim zatraceně hodil. Čekat s davem ve frontě je ztráta času. Čas jsou peníze.  Začněte jako VIP!

Toto je VIP servis pro kvalifikované a rizikové investory, kteří mají dostatek kapitálu, vědí, co chtějí a proč. Nechtějí a nemusí čekat, prostě předběhnou frontu a získají VIP servis a podporu pro start na burze včetně nejvýhodnějších podmínek!

DŮLEŽITÉ:

Pořízením tohoto VIP packetu nám dáváte na vědomí informaci, že disponujete rizikovým kapitálem jako potenciálně kvalifikovaný investor a přejete si od začátku VIP přístup a servis. Zajistíte si možnost úvodního Welcome Callu, uvítacího hovoru, v rámci kterého probereme Vaše investiční cíle a záměry a probereme přednostně nejlepší variantu a cestu pro to, jak tyto záměry naplnit. Nemusíte "čekat ve frontě", až na Vás dojde řada. Nemusíte čekat na běžné e-mailové informace řadu týdnů, prostě se Vám ozveme hned!

Peníze a aktivní zájem ukážou směr a cestu těm, kdo chtějí být první!

Dnes zaplatíte místo 5 000 Kč
pouze 990 korun
+ DPH!